Pikaremontissa remontoidaan kohteen pinnat sekä muut korjausta vaativat pikkuviat, jotka tekevät tilasta epäsiistin.

Lattiapinnan puhdistus

Pikaremontissa poistetaan vaikeat pinttymät ja kalkkeutumat laattapinnasta. Usein juuri pinttymät ja kalkki tekevät kylpyhuoneesta vanhannäköisen. Laattapinnan puhdistus on käytännössä puhdistus "pintaa syvemmältä". Pinnan on oltava erittäin puhdas kun pintaan tehdään pinnoitus ja vaihdetaan silikoneja/saumoja.

Silikonien vaihto

Silikonit vaihdetaan aina uusiin. Epäsiisti, vanha ja halkeillut silikoni on kurja näky missä tahansa. Silikonien vaihdossa on huomattavaa että silikoni pitää olla kosteutta kestävää joka kestää pitkään. Tässäkin laatu on avainasemassa.

Saumaus ja saumojen vaihto

Saumauksella ja saumojen vaihdolla varmistetaan että kosteus ei pääse rakenteisiin. Vanha sauma korjataan siistiksi ja ehjäksi. Pölyisessä saumojen korjauksissa on tärkeää ettei remonttipöly siirry muuhun huoneistoon.

Laattojen kiinnitys ja reikien täyttö

Irronneet laatat kiinitetään tai vaihdetaan uusiin. Irronneen laatan kiinnitykseen on olemassa oma tekniikka joka on varma sekä turvallinen. Irronneen laatan liimauksessa ja kiinnittämisessä käytetään Epoksi BI -injektiointiepoksia ja ruiskua epoksin pumppaamiseen. Epoksilla saadaan vesieristävää pintaa. Kaakeliin ja laattaan ajan saatossa syntyneet reiät ja kolot täytetään ja tasoitetaan niin, ettei niitä jatkossa edes huomaa.

Remontin suunnittelu ja aikataulu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Saat kirjallisen sopimuksen remontistasi. Tehdylle työlle annetaan voimassaolevan kuluttajasuojalain mukainen takuu, vähintään kaksi (2) vuotta.

Kysy lisää! Annamme reilun tarjouksen isosta ja pienestä remontista. Toteuta saunaremontti tai kylpyhuoneremontti tai vaikka molemmat kerralla!

Olemme puhelinsoiton päässä. Voit jättää myös viestin.

Pyydä ilmaiselle arviokäynnille